ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Κολωνός: Μόνο η μητέρα έκλεισε στην 12χρονη κόρη της 9 πελάτες

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε στην εκπομπή Live News πως ” οι δικαστικές Αρχές θεωρούν ότι η μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat που εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη”.

Τα εννέα αυτά πρόσωπα που φαίνεται να έχουν δώσει τα χρήματα στην μητέρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο Σοφιανίδης, ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ακόμη 6 που έχουν ταυτοποιηθεί από συνομιλία του blind chat κι ένας ακόμη που μιλούσε αρχικά μέσω του blind chat και μετά μέσω viber και what’s up.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Καταπέλτης το κατηγορητήριο για τη μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή η μητέρα προέτρεπε την ανήλικη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη 7 άγνωστους άντρες.

Με τους έξι πρώτους η ανήλικη συνομιλούσε μέσω Blind Chat, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ήδη ταυτοποιήσει τις κωδικές ονομασίες τους στην εφαρμογή 254***, 315***, 332***, 796***, 336***, 337***, ενώ ο 7ος είναι ο μυστηριώδης “ΑΜ” με συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου που συνομιλούσε με την ανήλικη αρχικά στο CHAT και εν συνεχεία στο VIBER και το WHAT’SAPP.

“Εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία. Την εξανάγκασες να έλθει σε σεξουαλική επαφή σε 9 περιπτώσεις με άγνωστους άντρες με τους οποίους η ανήλικη συνομιλούσε κατόπιν προτροπής σου. Αμέσως δε σου παρέδιδε το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον 33χρονο συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός σου”, αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Εκτός από τα εμβάσματα όμως, δεκάδες γραπτά μηνύματα φαίνεται πως ήταν εκείνα που “έκαψαν” την 37χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται πως εκβίαζε τον Ηλία Μίχο και την οικογένειά του να πληρώνουν αδρά τη σιωπή της.

Το κατηγορητήριο για τη μητέρα αναφέρει πως “στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίχο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω Viber και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100€, υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι οι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου”.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες.

πηγη viralgreece.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button