ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο σύντροφος της Γιολάντας ξεσπά σε λυγμούς-“Ήθελε να κάνει παιδιά. Η ανορεξία…”

Ο σύντροφος της Γιολάντας ξεσπά σε λυγμούς-“Ήθελε να κάνει παιδιά. Η ανορεξία…”

To να φάει δεν ήταν για την ίδια προτεραιότητα. Την πίεζα για να φάει όταν πηγαίναμε έξω. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα” λέει ο σύντροφος της Γιολάντας σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και συνεχίζει:

“Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα”.

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Γιολάντας ξεσπάει σε λυγμούς όταν φέρνει στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: “Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά. Μου υποσχόταν ότι θα τρώει και θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Την πιέζαμε να φάει και γινόταν επιθετική”.

Η Γιολάντα έσβησε στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στο νοσοκομείο. Αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδίας. Οι γονείς της θα κινηθούν νομικά, με μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που θα καταθέσουν στον εισαγγελέα προκειμένου να ορισθεί πραγματογνώμονας για τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού. Ήδη έχει ζητηθεί ο ιατρικός φάκελος που και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button