ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός με τραύματα στο κεφάλι ο 40χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Εύβοια

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής στην Εύβοια, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ένας 40χρονος άνδρας που αναζητούσαν οι Αρχές.

Το πτώμα του βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα χωματόδρομο στην περιοχή της Λιχάδας της Εύβοιας. Σημειώνεται ό χωματόδρομος βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε πευκώδη περιοχή.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr .

Τα ίχνη του είχαν χαθεί την περασμένη Τρίτη και βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας το πρωί της Τρίτης είχε πάει στην Ιστιαία για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και από εκείνη την ώρα εξαφανίστηκε. Φως στην αιτία του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία/ νεκροτομή.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button