ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον Βόλο: «Έσβησε» στα 33 της χρόνια η Βαλεντίνα Μάνου

Θλίψη έχει σκορπίσει στον Βόλο και στο Αχίλλειο η είδηση της απώλειας της Βαλεντίνας Μάνου σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η Βαλεντίνα κατέληξε μετά από γενναία μάχη που έδωσε για 20 μέρες στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλευόταν. Η κατάσταση της υγείας ήταν επιβαρυμένη και μετά από σοβαρό έμφραγμα που υπέστη, άφησε την τελευταία της πνοή.

Γρεβενά: Πέθανε ο Αντώνης Πέτσας – Η ξαφνική αδιαθεσία και οι τελευταίες δραματικές ώρες της ζωής του

Ο Αντώνης Πέτσας έφυγε από τη ζωή στα 66 του χρόνια. Πώς κατάφερε να συνδυάσει το όνομά του, με τα Γρεβενά…

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός και πρώην Νομάρχης Γρεβενών Αντώνης Πέτσας. Ένιωσε αδιαθεσία, προσήλθε άμεσα στο ΚΥ Δεσκάτης και από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Αντώνης Πέτσας ήταν από τις εμβληματικές μορφές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήταν ο πρώτος αιρετός Νομάρχης Γρεβενών, έχοντας εκλεγεί στις εκλογές του 1994 και επανεκλεγεί στις κάλπες του 1998.

Με το σεισμικό πρόγραμμα που προέκυψε μετά τον ισχυρό σεισμό της 13 Μαΐου 1995 σε Γρεβενά και Κοζάνη, συνέβαλε καθοριστικά στην πολεοδομική και χωροταξική αναμόρφωση της ΠΕ Γρεβενών.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δεσκάτη.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button