ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ένα παιδί 20 χρονών όλο ζωή. Τον κουβαλάω μέσα μου»: Καθηλώνει η Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο που τη λύγισε

H Μελίνα Ασλανίδου μιλάει για την απώλεια του αδερφού της, Ανέστη, το 2000, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 χρονών.

Η τραγουδίστρια, αν και έχει επιλέξει να μην αναφέρεται στην απώλεια αυτή, σε πρόσφατη συνέντευξή της «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στον χαμό που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

«Σιγά-σιγά μαθαίνεις να αναπτύσσεις μηχανισμούς. Πλέον έχω πάει σε άλλο level, το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βλέπω τη μητέρα μου, που ακόμα έχει αυτό το παλιό, και λέω: οκ, αυτός είναι ο κύκλος. Η ζωή μας κάνει κύκλους. Όλοι έχουμε ξεκινήσει με μία υπέροχη γέννηση, η οποία θα κάνει έναν κύκλο και θα πάει στον θάνατο. Αυτός είναι ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης, είμαι πολύ συμφιλιωμένη με αυτό», ανέφερε αρχικά καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

«Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή»

«Θεωρώ ότι σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, όταν ένας άνθρωπος φεύγει πάρα πολύ νέος και είναι όλος ζωή – ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή, δεν σκέφτεσαι πότε θα φύγει – , όταν έρχεται ένα τέτοιο μάθημα στη ζωή σου νωρίς, σε βάζει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Κάθε στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική, ιερή και πρέπει να τη ζούμε γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι του ξημερώνει και πότε θα σβήσει το δικό του κερί. Οπότε εγώ το πήρα νωρίς το μάθημα αυτό» πρόσθεσε η Μελίνα Ασλανίδου.

«Όταν έρχονται ισχυρές δονήσεις στη ζωή σου, σε ξεκουνάνε, ξεβολεύεσαι και παίρνεις αποφάσεις πιο δυναμικές και δραστικές», συμπλήρωσε.

Επίσης, εξομολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου ότι «πάντα τον κουβαλάω μέσα μου τον αδελφό μου, δεν φεύγει αυτό. Είναι μία ψυχή που ήρθε και συντροφευτήκαμε για όσα χρόνια συντροφευτήκαμε. Κάποια στιγμή το λες: τι ωραία να ήταν κι ο ένας εδώ κι ο άλλος εδώ. Αλλά με κάποιον τρόπο είναι εδώ».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button