ΔΙΑΦΟΡΑ

“Πάγωσαν” οι αστυνομικοί με αυτό που αντίκρισαν: Έτσι βρήκαν την 41χρονη έγκυο – Η ομολογία του φίλου του συντρόφου

Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος στη Χαλκιδική – Προσήχθη ο σύντροφός της και ακόμη ένα άτομο.

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. καθώς το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι, μεταξύ των οικισμών Τρίγλιας και Γαλάτιστας στη Χαλκιδική μέσα σε ένα μπαούλο. Την 41χρονη φέρεται να σκότωσε ο σύντροφός της, σύμφωνα με ομολογία φίλου του.

Σε μπαούλο βρέθηκε νεκρή

Η σορός της εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής. Στο σημείο έχει κληθεί για αυτοψία ιατροδικαστής. Για την υπόθεση προσήχθησαν και ανακρίνονται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 39χρονος σύντροφός της κι ένας φίλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη 41χρονη σκότωσε ο σύντροφός της στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι ο ίδιος ο σύντροφός της και ένας φίλος του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι την άτυχη γυναίκα σκότωσε ο σύντροφός της και ότι του ζήτησε να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα.

«Κλειδί» φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως συνεργού του συντρόφου του άτυχης γυναίκας, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε η έγκυος γυναίκα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία και να κατονόμασε και τον σύντροφο της 41χρονης.

Αυτή την στιγμή, και οι δύο άνδρες βρίσκονται στο Ανθρωποκτονιών και δίνουν κατάθεση. Μεγάλο ερώτημα, που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.

Ο σύντροφος της Γεωργίας Μουράτη ήταν κατηγορούμενος 5 φορές για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδερφής του

Έβαλαν το πτώμα σε κουτί και το πέταξαν στη Νέα Τρίγλια

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλος του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και πως του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα μπαούλο και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button