ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Αυτό είναι το ζευγάρι που πέθανε χέρι χέρι

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Αυτό είναι το ζευγάρι που πέθανε χέρι χέρι

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μισισιπή των ΗΠΑ, πέθανε από τον κορονοϊό με λίγα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλο και κρατώντας τα χέρια τους, αφού κόλλησαν τον θανατηφόρο ιό σε ένα κρουαζιερόπλοιο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πάστοράς τους.

Ο Τζέρι Όστιν Γουίλιαμσον και η σύζυγός του Φράνσις Τζούελ Μποντ Γουίλιαμσον, και οι δύο 2 ετών, πέθαναν πιασμένοι χέρι χέρι, την περασμένη Τετάρτη, με διαφορά μόλις 6 λεπτών, όπως ανέφερε στην κηδεία τους που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, ο πάστοράς τους Ρικ Κλαρκ.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για πάνω από 50 χρόνια και πήγαινε συχνά κρουαζιέρες, μερικές φορές μέχρι και 20 ταξίδια ανά έτος και συχνά επέστρεφαν στο σπίτι τους με κάποια ασθένεια, είπε ο Κλαρκ. «Λάτρευαν τις κρουαζιέρες. Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως κάθε φορά που επέστρεφαν από μία, ήταν άρρωστοι».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button