ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο σπουδαίος Γιώργος Μάλλιος!

Πέθανε ο σπουδαίος Γιώργος Μάλλιος!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

ο Γρηγόρης Μάλλιος ανακοίνωσε την απώλεια του θρυλικού προπονητή που ανέδειξε τεράστιους αθλητές.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μάλλιο που έδινε τις τελευταίες μέρες μάχη για την ζωή του λόγω ενός προβλήματος στους πνεύμονες. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο γιος του Γρηγόρης.

Χαροπαλεύει νεαρή στην εντατική. Την σακάτεψε ο σύντροφος της

Δραματικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού της νεαρής γυναίκας στο Ηράκλειο, αφού η γυναίκα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπέιας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η νεαρή έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση. Τη γυναίκα μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο ο σύντροφός της.

Οι γιατροί ήταν σίγουροι πως τα τραύματα είχαν προκληθεί από ξυλοδαρμό και απευθύνθηκαν στις Αρχές. Όπως διαπιστώθηκε η άτυχη γυναίκα είχε χτυπηθεί βάναυσα από τον τοξικομανή σύντροφό της μέσα στο αυτοκίνητό

του, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε αίμα, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν τίποτα. Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button