ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ – Νεκρός ο επιχειρηματίας Νίκος Σταματάκης

Ένας σπουδαίος επιχειρηματίας, ένας καλός άνθρωπος ή ένα μεγάλο παιδί όπως ήταν για όλους στο χωριό του τη Λάρυμνα και γενικότερα στη Φθιώτιδα, ο Νίκος Σταματάκης, έφυγε ξαφνικά στα 56 του χρόνια, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή άμμου αμμοβολής με δική του εργοστασιακή μονάδα, αξιοποιώντας εργατικό δυναμικό από τη γύρω περιοχή.
Ήταν παντρεμένος τα τελευταία 28 χρόνια και μέσα από τον γάμο του με την αγαπημένη του σύζυγο απέκτησαν δυο αξιολάτρευτα παιδιά. Η κηδεία του αγαπητού Νίκου θα γίνει το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 11:00’ το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Λάρυμνα.

Νεκρός ο 41χρονος Γιώργος Γκάτης από καρδιακή ανακοπή

Σόκαρε τους πάντες στο Πετρωτό και στις όμορες κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας ενός 41χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «KriniLive.gr» ο άτυχος 41χρονος Γεώργιος Νικ. Γκάτης, εντοπίστηκε από τη σύζυγό του νεκρός, στη Γερμανία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος Γιώργος που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή, ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του στη Γερμανία όπου και εργαζόταν.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού ηλικίας 13 και 15 χρόνων αντίστοιχα.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 – 2 – 2022 και ώρα 12.30μ.μ. , στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button