ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»: Όσα δήλωνε ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον αγαπημένο του γιο

Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου, ένα 11χρονο αγόρι  πνίγηκε σε παραλία στους Φούρνους στην Ικαρία. Πατέρας του μικρού, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανείπωτη τραγωδία.

Μετά την είδηση για τον άδικο χαμό του μικρού Χρήστου, έγινε γνωστό, ότι επρόκειτο για τον γιο του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη.

Μπορεί να είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, αλλά τους ένωνε ο γιος του, στον οποίο ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του. Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε πει για τον ρόλο του πατέρα:

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».

Ο πνιγμός του μικρού αγοριού

Ο 11χρονος φόρεσε το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς ο  ανήλικος εντοπίστηκε στις 20.30. Δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Ο γιατρός μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή η οποία δεν ήταν επιτυχής. Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button