ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Νεκρός σε τροχαίο αγαπημένος 21χρονος τραγουδιστής!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο διάσημος Βούλγαρος τραγουδιστής Denis Teofikov, γνωστός και ως «Τζάστιν Μπίμπερ» της γειτονικής χώρας.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο… Η δισκογραφική εταιρεία του θρηνεί την απώλεια του ταλαντούχου αγοριού, ωστόσο δεν αποκαλύπτει την αιτία του θανάτου του.

Ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το θάνατο του 21χρονου τραγουδιστή είναι συγκεχυμένες.

 

Ο Βούλγαρος «Τζάστιν Μπίμπερ» ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 18 ετών. Μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια – η μητέρα του, Βενέρα, είναι τραγουδίστρια και ο πατέρας του, Ateshkan-Atesh, είναι διάσημος κιθαρίστας.

Ο Denis είχε αποφοιτήσει από την Εθνική Μουσική Σχολή Lyubomir Pipkov στη Σόφια. Είχε συμμετάσχει σε μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά ριάλιτι στη Βουλγαρία – το “Bulgaria is looking for talent” (2014) και το “X-Factor” (2017).

Το ντουέτο του με την Tsvetelina Yaneva, που φέρει το δυνατό όνομα “Greshka beshe”, κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2018 και ήταν ένα από τα πιο αναγνωρισμένα κομμάτια στους βουλγαρικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button