ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός θάνατος για 43χρονο στην Κύπρο: Πνίγηκε με κρέας σε εστιατόριο

Κύπρος: Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι γιατροί αφαίρεσνα ένα κομμάτι κρέας από το λαιμό του Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Κυριακής ένας 43χρονος Ελληνοκυπριος, ο οποίος πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής όταν και ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ότι άντρας πέθανε λόγω πνιγμού.

Όπως είπαν οι γιατροί ο άτυχος 43χρονος είχε μεταφερθεί λίγη ώρα προηγουμένως σε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, με τον γιατρό να αφαιρεί από τον λαιμό του ένα κομμάτι κρέας. Νωρίτερα ο 43χρονος, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο ζήτησε από άλλο άτομο να του χτυπήσει στην πλάτη, καθώς είχε πνίγει, στη συνέχεια βγήκε έξω από το εστιατόριο και εκεί έχασε τις αισθήσεις του. Σήμερα αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου 43χρονου ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό συνεχίζονται. Με πληροφορίες από sigmalive.com και philenews.com

Τροχαίο σοκ για γνωστό γιατρό – Καρφώθηκε σε κολώνα

Ένας γνωστός γιατρός των Αθηνών, με επαγγελματική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο οδηγός και ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου αυτοκινήτου που νωρίς το βράδυ της Κυριακής, καρφώθηκε σε κολώνα στη Λάρισα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Εχεκρατίδας, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας “Morgan” που οδηγούσε ο 57χρονος γιατρός, καρφώθηκε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και μαζί με αστυνομικούς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 57χρονο, και από κει τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά πληροφορίες η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button