ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Νεκρά και τα δυο παιδιά – Aδέρφια κλείστηκαν σε μπαούλο

Τραγωδία στην Ουκρανία, στο χωριό Mykilske, καθώς δυο αδέρφια, 7 και 10 ετών, έχασαν τις ζωές τους όταν κλειδώθηκαν σε μπαούλο!

Τα δυο αδέρφια, άγνωστο πώς, κλείστηκαν μέσα στο μπαούλο ενώ βρίσκονταν μόνα στο σπίτι, καθώς οι γονείς τους έλειπαν στις δουλειές τους.

Η Anna και ο Mikhail Presnov εντοπίστηκαν νεκροί αρκετές ώρες αργότερα, με τη φρικτή αλήθεια να αποκαλύπτεται από έναν αστυνομικό σκύλο.

Τόσο η 35χρονη μητέρα των παιδιών, Svetlana, όσο και ο 41χρονος σύζυγός της, Stanislav έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκων.

«Στην αρχή αναζητούσαν τα παιδιά σε κοντινά σπίτια οι γονείς τους. Στη συνέχεια ένας σκύλος της αστυνομίας κατάφερε να εντοπίσει τις σορούς των παιδιών μέσα στο μπαούλο», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Έσφαξε την 3χρονη κόρη της και την πέταξε στα σκουπίδια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας μιας 3χρονης από τη μητέρα της, η οποία την κατέσφαξε και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών μέσα σε μια σακούλα.

H Justine Johnson, 22 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη της μετά από καταγγελία του αδερφού της, ο οποίος είδε το πόδι της ανιψιάς του (!) μέσα στον σκουπιδοτενεκέ.

Όπως αναφέρει το ABC12, ο άνδρας κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία εμφανίστηκε στο σπίτι της Johnson και αναζήτησε το άτυχο παιδί. Οι έρευνες οδήγησαν τις Αρχές στο μακάβριο εύρημα…

Το κορμί του κοριτσιού έφερε δεκάδες μαχαιριές ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε πως το παιδί έπεφτε διαρκώς θύμα βίας από τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να μένει για αρκετό καιρό με τη γιαγιά του. Η Johnson κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση και έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές του Iosco.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button