ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Παναγιώτης Μαντέλης – Θρήνος στον χώρο του θεάτρου

Ακόμη μια απώλεια, ιδιαίτερα σημαντική, καταγράφει δυστυχώς μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας αφού ο σπουδαίος ηθοποιός, Παναγιώτης Μαντέλης, δεν είναι πια στη ζωή.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δύο αθόρυβοι καλλιτέχνες έφυγαν..Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαντελης που η τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν στο θέατρο Χατζηχρήστου με την “Μαλενα ” Και ο Βαγγέλης Παππάς χορευτής ηθοποιός που χόρεψε σε πάρα πολλά θέατρα στις επιθεωρήσεις..Καλό τους ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτηση

Στο προφίλ του ηθοποιού στο facebook πολλοί φίλοι του έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους ενώ το μήνυμα που ξεχωρίζει είναι εκείνο της κόρης του.

Παναγιώτης Μαντέλης

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button