ΔΙΑΦΟΡΑ

12 Χρόνια Αφού Γεννήθηκαν Τα Δίδυμα Κοριτσάκια Της, Η Μαμά Τους Αντιλήφθηκε Ότι Κάτι Δεν Πήγαινε Καθόλου Καλά

Μερικοί λένε ότι το δέσιμο μεταξύ των διδύμων είναι ισχυρότερο από εκείνο μεταξύ άλλων αδελφών. Μερικά αδέρφια περιγράφουν τη σχέση τους ως μαγική.

Το να έχεις έναν δίδυμο αδελφό ή αδελφή είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον. Εξάλλου, κάνουν τα πάντα μαζί. Πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, είναι στις ίδιες τάξεις, ασχολούνται με τις ίδιες δραστηριότητες και μοιράζονται τους ίδιους φίλους.

Όλοι το έχουμε σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή μας αν είχαμε ένα δίδυμο αδελφό ή αδελφή και πώς θα ξεγελούσαμε τον κόσμο που θα μας μπέρδευε!

Αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους γονείς τους, οι οποίοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με τις φάρσες τους. Η Peggy και ο Jeff έμαθαν ότι επρόκειτο να αποκτήσουν πανομοιότυπα δίδυμα.

Ήταν έντρομοι όταν ανακάλυψαν ότι επρόκειτο να αποκτήσουν δίδυμα, μιας και γινόντουσαν γονείς για πρώτη φορά. Η ημέρα που τα δίδυμα γεννήθηκαν ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Τα πανομοιότυπα δίδυμα ονομάστηκαν Hailey και Jenna.

Και οι δύο είχαν γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά. Οι αδελφές ήταν αχώριστες από την πρώτη μέρα και δεν μπορούσαν να μείνουν η μία μακριά απ’ την άλλη ούτε για μια μέρα.

Η ζωή για τους Kehoes ήταν τέλεια, μέχρι να γίνουν τα κορίτσια 12 ετών.

Αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι η ζωή γι’ αυτή την ευτυχισμένη οικογένεια επρόκειτο να αλλάξει για πάντα τόσο σύντομα. Στις 9 Φεβρουαρίου του 2013, το ζευγάρι βρήκε την κόρη τους, τη Hailey, να είναι ακίνητη στο πάτωμα του μπάνιου.

Η μητέρα της είδε πρώτη την Hailey σε κατάσταση αναισθησίας, να μπερδεύει τις λέξεις και να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια της.

Οι γονείς της φοβήθηκαν πολύ όταν είδαν την κόρη τους σ’ αυτήν την κατάσταση. Ο Jeff κάλεσε το 911 και η 12χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η 12χρονη είχε σοβαρή αιμορραγία στον εγκέφαλό της και είχε ανάγκη από ιατρική βοήθεια. Οι γιατροί διαβεβαίωσαν τους γονείς της ότι θα κάνουν ό,τι μπορούσαν για να την σώσουν.

Η αδελφή της, Jenna, ήταν σε κατάσταση σοκ και τρομοκρατημένη στο ενδεχόμενο να χάσει την αδελφή της.

Η Jenna ήταν δίπλα στην αδελφή της από την πρώτη στιγμή. Η μητέρα της είπε, “Κράτησε το χέρι της και της είπε ότι έπρεπε να το ξεπεράσει … γιατί δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τη δίδυμη αδελφή της.”

Η Hailey γεννήθηκε με μια κατάσταση γνωστή ως AVM.

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι Hailey γεννήθηκε με αρτηριοφλεβώδεις δυσπλασίες (AVM). Η AVM είναι μια κατάσταση που δημιουργεί ένα κουβάρι στα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου και στη σύνδεση των αρτηριών. Υπήρχαν ανησυχίες ότι ίσως να μην μπορούσε να ξυπνήσει μετά την επέμβαση, αλλά όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η Hailey είχε ιδέα για το τι της επιφύλασσε το μέλλον.

Στη Hailey δώθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του νοσοκομείου παίδων ‘Penn State Hershey’ η Hailey σταδιακά επανήλθε. Μέσα σε λίγες ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, άνοιξε τελικά τα μάτια της!

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο!

 

Πηγές : tonwtiko.com, diaforetiko

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button