ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάλος με την εγγονή του τέως βασιλιά, Mαρία Ολυμπία – Της γράφουν: Έχεις καταλάβει τι έγινε στην Ελλάδα;

Την οργή των ακόλουθών της στο Instagram προκάλεσε η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό 57 ανθρώπων (μέχρι τώρα) μετά το τρομερό πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είδε οργισμένα σχόλια Ελλήνων κάτω από την σέλφι φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνοντας το outfit που είχε φορέσει.

Κάποιοι έγραψαν ότι «βρίσκεται στον κόσμο της» την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί, ενώ άλλοι την ρωτούσαν αν έχει καταλάβει τι συνέβη στη χώρα. «Πριγκίπισσα, αν και αξιοσέβαστη, έχουμε πένθος στη πατρίδα μας» έγραψε άλλος χρήστης.

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια διέγραψε την φωτογραφία και προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στην οποία εκφράζει την λύπη της για το δυστύχημα.

«Είμαι καταρρακωμένη για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα. Η καρδιά μου πάει σε όλους αυτούς που εκείνους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία» έγραψε η ίδια.

πηγη olympia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button