ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοφάνεια στο Κιλκίς: Έψαχναν για ώρες τον Σταυρό και δείτε ποιος τον βρήκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ομολογούμενος απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο χωριό Χέρσο του Κιλκίς εχθές, ανήμερα των Θεοφανείων!

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για τον αγιασμό των υδάτων, με πολλούς νεαρούς παρά το τσουχτερό κρύο και τα παγωμένα λασπόνερα της δεξαμενής, να καρτερούν για να πιάσουν τον τίμιο σταυρό.

Όταν μερικά λεπτά πέρασαν και κανένας από τους θαρραλέους βουτηχτές δεν βρήκε τον χρυσό σταυρό, άρχισε και μια χρονοβόρα διαδικασία για να καταφέρουν να τον ανασύρουν από τον πυθμένα της γούρνας!

Τρακτέρ και όχημα της πυροσβεστικής άρχισαν να αντλούν τα ύδατα ενώ μπουλντόζα μπάζωνε τα τρεχούμενα νερά ώστε να μην γεμίσει άλλο ο χώρος με νερό.

Ο κόσμος φυσικά είχε φύγει. Οι ώρες περνούσαν μάταια όμως και έτσι οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να ζεσταθούν με μια πρόχειρη φωτιά που άναψαν και να… ξεχαστούν με λίγο τσίπουρο!

Μετά από απέλπιδες προσπάθειες και ενώ το νερό στη γούρνα είχε αισθητά μειωθεί, η μπουλντόζα έκανε μια «βουτιά» με την κουτάλα στην προσπάθεια να βρεθεί ο τίμιος σταυρός!

Ε αυτό ήταν…βέβαια είναι 7 Ιανουαριου αλλα δείτε το συγκλονιστικό βίντεο! Αξίζει!

Ηλίας Γαβαλάς – crashonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button