ΔΙΑΦΟΡΑ

Πένθος για το Ρένο Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Δύσκολες ώρες ζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ΒΟΡΕΑΣmagazin», ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, που ήταν γνωστός στην Ορεστιάδα με το ψευδώνυμο «Γιάνκος» πέθανε σε ηλικία 93 ετών.

Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 19 Ιουλίου στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του ηθοποιού επιθυμούσε να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας, κάτι που η Ρένος Χαραλαμπίδης θα φροντίσει να κάνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Ρένο Χαραλαμπίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός την Κυριακή 17 Ιουλίου έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα voreasmagazin.blogspot.com, ενώ η κηδεία του πατέρα του Ρένου Χαραλαμπίδη έγινε την Τρίτη 19 Ιουλίου στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button