ΔΙΑΦΟΡΑ

72χρονος παππούς κάθεται κάθε μέρα με μια κορνίζα στη θάλασσα… – Ο λόγος ραγίζει καρδιές

Ένας παππούς 72 χρόνων παέι κάθε πρωί με αυτή την κορνίζα στην θάλασσα και αφού την τοποθετεί δίπλα του, αγναντεύει τον ωκεανό. Μόλις δείτε ποιανού είναι η φωτογραφία στην κορνίζα θα δακρύσετε…

Η φωτογραφία του ηλικιωμένου που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι πολύ συγκινητική αφού τον δείχνει να αγκαλιάζει κλαίγοντας τη φωτογραφία στην κορνίζα, όπου απεικονίζεται η νεκρή γυναίκα του και να κοιτάζει τη θάλασσα. Το ίδιο σπαρακτική είναι και η είκονα του παππού λίγο πριν πεθάνει, που μπορείτε να δείτε εδώ, ο οποίος κρατάει το πιο πολύτιμο πράγμα που είχε στην ζωή του.

Η φωτογραφία ανήκει σε έναν Ιταλό εστιάτορα που ονομάζεται Τζόρτζιο Μόφα και την δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Στην ανάρτησή του έγραφε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον υπέροχο κύριο, γνωρίζω όμως ότι η αγάπη που έζησε ήταν τεράστια. Τον βλέπω κάθε φορά που έρχεται να κλαίει. Τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν πια στις μέρες μας. Σου στέλνω φίλε μου μία τεράστια αγκαλιά. Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος».

Η φωτογραφία έχει μαζέψει έως τώρα 5.000 likes και 2.500 κοινοποιήσεις. Ο Μόφα ζει στην πόλη Τζέντα στις ακτές της Ιταλίας και είναι μάρτυρας αυτής της συγκινητικής σκηνής εδώ και πολλά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Τζουζέπε να κάθεται αγκαλιά με τη φωτογραφία της γυναίκας του κάθε πρωί και να κοιτάζει τον ωκεανό.

Ο λόγος που ο Μόφα συγκινήθηκε τόσο πολύ είναι γιατί ο Τζουζέπε του εκμυστηρεύτηκε πως επισκεπτόταν το σημείο αυτό συχνά με τη γυναίκα του και είχαν ζήσει εκεί πολύ όμορφες στιγμές. Ο ένας υπήρξε η πρώτη και μοναδική αγάπη του άλλου, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά.

Η γυναίκα του αρρώστησε και πέθανε πριν από 7 χρόνια. Ο Μόφα πρόσθεσε στο τέλος της ανάρτησης του ότι ο 72χρονος Τζουζέπε κουβαλά πάντα μαζί του τη φωτογραφία της γυναίκας του όποτε πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο.

[athensmagazine.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button