ΔΙΑΦΟΡΑ

Μπρούνο Μπόλκι: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής της πρώτης κάρτας Panini

Ο πρώην μέσος της Ιταλίας και της Ίντερ, Μπρούνο Μπόλκι, ο παίκτης της πρώτης κάρτας Panini που τυπώθηκε το 1961, πέθανε την Τρίτη (27.09) σε ηλικία 82 ετών, ανέφερε ο κατασκευαστής αυτοκόλλητων στο Twitter.

Η Panini Group, μια ιταλική εταιρεία με έδρα τη Μόντενα, είναι διάσημη παγκοσμίως για τις κάρτες παικτών και τα άλμπουμ με αυτοκόλλητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχουν κυκλοφορήσει για κάθε τουρνουά από το 1970.

Τα αυτοκόλλητα αποδεικνύονται και πάλι δημοφιλή ενόψει του εφετινού Μουντιάλ στο Κατάρ και στην Αργεντινή, το… κυνήγι τους έχει οδηγήσει την χώρα σε «φρενίτιδα», αφήνοντας πολλά καταστήματα χωρίς απόθεμα προς πώληση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button