ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ οι δηλώσεις του Νταλάρα στους δημοσιογράφους

Κριτική κατά των δημοσιογράφων, που τον περίμεναν έξω από τον Real FM, για να μιλήσει για τις πρόσφατες δηλώσεις του, άσκησε ο Γιώργος Νταλάρας.

“Εiναι γελοiο αυτό που κάνετε. Αν δεiτε τους εαυτούς σας θα ντραπεiτε”

Βλέποντας τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν για μία δήλωση, μετά το τέλος της εκπομπής του Νίκου Μπογιόπουλου, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τους νεότερους καλλιτέχνες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast-food, ο Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Kάνουν άριστα όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν.

«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα», κατέληξε.

To διαβάσαμε εδώ newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button