ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικο,Σκύλος προσπαθεί να “σώσει” νεκρά ψάρια ! ! !(βιντεο),

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει μια συγκινητική προσπάθεια κατά την οποία ένας σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τα ψάρια που βρίσκονται αναίσθητα μπροστά του, ρίχνοντάς τους νερό. Ή μήπως όχι;

Ένας σκύλος στην πόλη Phetchaburi της Ταϊλάνδης, συνειδητοποιεί ότι τα ψάρια που κείτονται μπροστά του, έξω από το νερό, είναι αναίσθητα, πάνω στο πεζοδρόμιο. Προκειμένου να τα σώσει, ο σκύλος δεν αργεί να εκμεταλλευτεί, τις μικρές λίμνες νερού που έχουν σχηματιστεί γύρω από τα ψάρια.

Τους ρίχνει νερό με τη γλώσσα, με τη μουσούδα, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τα βοηθήσει. Όπως φαίνεται ωστόσο, είναι αργά αλλά εκείνος δεν δείχνει να παραιτείται από την ιδέα του ήρωα.

Παρόλο που ο σκύλος μοιάζει να επιχειρεί προσπάθειες διάσωσης, πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι δύσκολο να γνωρίζει πως τα ψάρια χρειάζονται νερό, προκειμένου να “αναστηθούν”, κρίνοντας οι περισσότεροι πιο λογική την φυσική αντίδραση να προσπαθεί να τα θάψει. Οι εκφράσεις του προσώπου του ωστόσο, μαρτυρούν άλλα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2HFodb9Ezyw

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button