ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο επιχειρηματίας Τάσος Κωνσταντινίδης

Χθες αποχαιρετήσαμε έναν μαχητή της ζωής, ο οποίος πάλεψε με αξιοπρέπεια το κακό. Τον καρκίνο.

Έναν τίμιο επαγγελματία, ο οποίος ανάθρεψε τα παιδιά μέσα από την δουλειά του και τα μύησε σε αυτήν. Με καταγωγή από το Νέο Πετρίτσι, ο Τάσος, χαμηλών τόνων άνθρωπος με δυνατό όνομα στην αγορά της περιοχής αγκάλιασε την κοινωνία των Σερρών και πήρε πίσω αγάπη.

Το πλήθος του κόσμου στην εξόδιο ακολουθία, παρηγοριά για την οικογένεια και τους οικείους του. Ήταν μόνο 53 χρόνων. Καλό ταξίδι Πόντιε.

Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρός ο επιχειρηματίας Θανάσης Βογιατζής

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της λεβεντογέννας Κρήτης, η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θανάση Βογιατζή.

Ο 48χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου έδινε «μάχη» με την επάρατη νόσο. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί.

Ο Θανάσης, ο οποίος διατηρούσε μαζί με τα αδέρφια του, τα τελευταία χρόνια εργοστάσιο ξύλινων κουφωμάτων, αφήνει πίσω τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά ενώ όποιοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και φιλήσυχο άνθρωπο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button