ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαντλίν ΜακΚαν: «Με δηλητηρίαζαν με …» – Σοκαριστικές δηλώσεις από την 21χρονη Πολωνή

H 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, στις οποίες υπεβλήθη.

Κατά την διάρκεια της αναμονής, η κοπέλα έκανε νέες, σοκαριστικές αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία, ισχυριζόμενη ότι οι γονείς της τη «δηλητηρίαζαν με 35 χάπια ημερησίως» όταν ήταν παιδί και ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Η Γιούλια Βέντελ αποκάλυψε πως εξαναγκαζόταν να παίρνει 35 συνταγογραφούμενα χάπια ημερησίως από την ηλικία των 7 και σήμερα δίνει «μάχη» με μια άγνωστη ασθένεια που θα μπορούσε να συνδέεται με την κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, σύμφωνα με την ιδιωτική ντετέκτιβ που βρίσκεται στο πλευρό της, τη δρ. Γιόχανσον.

Η ντετέκτιβ Γιόχανσον ερευνά τους ισχυρισμούς της Γιούλια, που από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της στην Πολωνία.

«Γι΄αυτό το θέμα, μιλάω με γιατρούς. Τριανταπέντε χάπια την ημέρα στην ηλικία των 7; Σήμερα, η Γιούλια υποφέρει από ρινικές αιμορραγίες και πόνους στα κόκκαλα σε όλο το σώμα. Πολλές φορές καταρρέει και κλαίει εξαιτίας του πόνου», πρόσθεσε η Γιόχανσον.

«Τα χάπια θα μπορούσαν να φταίνε για όλα αυτά, καθώς μπορεί να τη δηλητηρίαζαν ώστε να σιγουρευτούν ότι δε θα θυμάται τίποτα και ότι θα κρατούσε το στόμα της κλειστό», πρόσθεσε.

Η δρ. Γιόχανσον ανέφερε επίσης ότι η 21χρονη έχει κάνει μια σειρά από εξετάσεις, μεταξύ των οποίων αξονική και μαγνητική τομογραφία, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα DNA που θα καθορίσουν εάν είναι ή όχι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Η Γιούλια βρίσκεται πλέον στην Αμερική και ζει σε ένα ασφαλές μέρος. «Είπε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται ότι έχει μια οικογένεια που ενδιαφέρεται. Τα παιδιά μου και ο σκύλος μου αγαπούν την αγγελική προσωπικότητά της», ανέφερε σε μια δημοσίευση στο Instagram η Γιόχανσον.

Την ίδια ώρα, ισχυρίζεται ότι ακόμη δεν μπορεί να βρει στοιχεία για τα πέντε πρώτα έτη ζωής της Γιούλια στο Βρότσλαβ, όπου πιστεύεται ότι έχει μεγαλώσει.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button