ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή η 28χρονη Δήμητρα νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου – Θρήνος σε συγγενείς και συναδέλφους

«Έσβησε» ξαφνικά σε ηλικία μόλις 28 ετών η νοσηλεύτρια του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, Δήμητρα Κορόζη, η οποία διέμενε στα Ψαχνά…Οι μπλέ ματάρες ενός υπέροχου κοριτσιού έκλεισαν για πάντα.

Πόσο κρίμα. Πόσο άδικο. Πόσο καλό παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ξανθιά καλλονή κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης (05-11-2020) την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της και ακολούθως μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.

Ο θάνατος της προκάλεσε σοκ και θλίψη στους συγγενείς, τους συναδέλφους της και στο Διοικητή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, ο οποίος απέστειλε και Δελτίο τύπου για την μεγάλη απώλεια τους.

Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός δικηγόρος Φώτης Μαζαράκης. Έσβησε στο γραφείο του

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, ο δικηγόρος Φώτης Μαζαράκης. Αφήνει πίσω του τις πολυαγαπημένες κόρες και την γυναίκα του.

Ο Φώτης γεννήθηκε και κατοικούσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από την Πρότυπο Ευαγγελική σχολή. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και ασκούσε την δικηγορία με έδρα τη Νέα Σμύρνη. Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1998.

Διατέλεσε: Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1999-2002), Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2002-2004), Αντιδήμαρχος Έργων, Υπεύθυνος για τους κινηματογράφους ΦΙΛΙΠ και ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (2004-2006),

Αντιδήμαρχος Νομικών Υπηρεσιών (2012-2013), Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Δημοτικό Γυμναστήριο – Κολυμβητήριο” (2006-2010), Μέλος της τριμελούς επιτροπής για το Τραμ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button