ΔΙΔΑΧΕΣ

«Γι’αυτό τον σκότωσε…»: Συγκλονίζει ο Ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

Καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης, που βρίσκεται στον Κορυδαλλό προφυλακισμένος, αρνείται κάθε συνενοχή και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν τους λόγους για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, ο ε.α. ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρει την ύπαρξη αρχαιοκαπηλίας και τοκογλυφίας και υποθέτει την ύπαρξη συνεργών στη δολοφονία του Μπάμπη –

“Κάτι φοβάται ο κρεοπώλης και μέσα στις φυλακές”.

O κ. Κατερινόπουλος. δήλωσε αρχικά στο Mega: “Ο τόπος που βρέθηκε το πτώμα δυστυχώς “μολύνθηκε” διότι την επόμενη ημέρα έβρεξε, άρα τα όποια στοιχεία μπορεί να υπήρχαν εκεί, δεν θα βρεθούν και ειδικά σε σχέση με κηλίδες αίματος, σε καμία περίπτωση” για να προσθέσει στη συνέχεια “Το δεύτερο θέμα ήταν οι κάμερες που εντόπισαν το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη.

Από ό,τι μπορούμε να γνωρίζουμε, εντοπίστηκε και ένα άλλο αυτοκίνητο, πιθανόν λένε διερχόμενο, χωρίς να μπορούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του. Ένα είναι βέβαιο, σε συνδυασμό με όλα τα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί μέχρι σήμερα:

Ο φερόμενος ως δράστης δεν αποδέχτηκε σε καμία περίπτωση την πράξη του, από την άλλη πλευρά όμως ενδιαφέρθηκε ο ίδιος για το πώς περνάει ένας κρατούμενος στις φυλακές. Αυτό κάπου δημιουργεί πάρα πολλά ερωτηματικά με το σκεπτικό ότι πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν προβεί σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις αλλά δεν ενδιαφέρονται το πώς θα περάσουν μέσα στη φυλακή”.

Ο κρεοπώλης κάτι φοβάται και μέσα στις φυλακές”
Στη συνέχεια ανέφερε: “Άρα λοιπόν ο άνθρωπος αυτός, κάτι φοβάται και μέσα στις φυλακές. Αυτό το κάτι που φοβάται δεν μπορεί να είναι μόνο μέσα στις φυλακές, σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι από έξω… Δεν ήταν υπόθεση δική του αυτή η δολοφονία, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που εδώ καλούνται οι Αρχές να αποδείξουν την ύπαρξη ή μη αυτών των άλλων ανθρώπων.

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν συνεργοί”. «Είναι πάρα πολύ πιθανό να ήξερε κάτι και να είχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, όχι μόνο τα δύο άτομα, αλλά με το σύστημα, και να έπρεπε να τον βγάλουν από τη μέση. Μην ξεχνάτε δυο μέρες πριν, είχαν πάει παρέα σε κάποιο χωρίο. Τι χάλασε μετά από δυο μέρες; Υπήρχαν τα χρωστούμενα και από πριν. Κάτι στράβωσε.

Γιατί είχε το κινητό του ανοιχτό (σ.σ. ο 31χρονος στη συνάντηση με τον κρεοπώλη); Άκουγε κάποιος. Αυτός ο κάποιος τί ρόλο έπαιξε στην όλη υπόθεση; Και εδώ υπάρχει μια μορφή συμμετοχής. Εδώ είναι το κλειδί, οι Αρχές έχουν πολλά να ψάξουν, χάθηκε πολύτιμος χρόνος”.»

Το διαβάσαμε εδώ mama24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button