ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Συνελήφθη ο δράστης – Πληροφορίες ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Πηγή: www.cretapost.gr

Τραγωδία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας: Νεκρός 15χρονος σε καρότσα φορτηγού

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Νεκρός μέσα στην καρότσα ενός φορτηγού βρέθηκε ένας 15χρονος μετανάστης. Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας κατά τη διάρκεια ελέγχου στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού.

Ο 15χρονος μετανάστης βρέθηκε από τους λιμενικούς χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από την ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού, το οποίο μετέφερε ποδήλατα. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού με τον ανήλικό να καταφέρνει το βράδυ να μπει μέσα στην καρότσα. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πηγή:thespro.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button