ΔΙΑΦΟΡΑ

Επέστρεψε σπίτι και βρήκε την μάνα του νεκρή στο πάτωμα

Επέστρεψε σπίτι και βρήκε την μάνα του νεκρή στο πάτωμα

Επέστρεψε σπίτι και βρήκε την μάνα του νεκρή στο πάτωμα

Πρόκειται για μια 59χρονη την οποία βρήκε ο γιος της πεσμένη στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της και ενώ έφερε τραύμα στο πρόσωπό της.

Το κακό αποκαλύφθηκε γύρω στις 4:30 μμ και στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του ΑΤ Λοκρών, ενώ ειδοποιήθηκε και το εγκληματολογικό για την εξέταση του χώρου.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται η γυναίκα – που ήταν υπέρβαρη – να κατέληξε από παθολογικά αίτια και πιθανότατα όταν έχασε τις αισθήσεις της να χτύπησε κατά την πτώση της στο πρόσωπο.

Σε αυτή τη φάση έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο για τα ακριβή αίτια θανάτου φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button