ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Μαρκάκης

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Μαρκάκης

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 56 ετών ο εκπαιδευτικός από την Αττική, Γιάννης Μαρκάκης, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου.

Ο εκπαιδευτικός χτυπήθηκε από εγκεφαλικό επεισόδιο για δεύτερη φορά και ο οργανισμός του δεν το άντεξε. Πριν από 7 χρόνια, ο Γιάννης Μαρκάκης υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ως συνέπεια εγκεφαλικής

αγγειοδυσπλασίας– ανευρυσματικού χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει και τότε. Παρά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και τη νοσηλεία του ποτέ δεν μπόρεσε να επανέλθει πλήρως.

Ο Γιάννης Μαρκάκης αποτέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του συλλόγου Π.Ε. «Σωκράτης» και αντιπρόσωπος στα συνέδρια της ΔΟΕ– αρχικά ως συνεργαζόμενος με το ΠΑΜΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο στην Αν. Αττική:

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του συντρόφου μας Γιάννη Μαρκάκη. Ο Γιάννης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου χτυπημένος για 2η φορά από εγκεφαλικό στα 56 του χρόνια.

7 χρόνια πριν ο συνάδελφος δάσκαλος Γιάννης Μαρκάκης είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία στις 26–6–2013 συνέπεια εγκεφαλικής αγγειοδυσπλασίας– ανευρυσματικού χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει και τότε. Παρά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και τη νοσηλεία του ποτέ δεν μπόρεσε να επανέλθει πλήρως.

Θρήνος – Νεκρός ο κορυφαίος μπουζουξής Νίκος Ρίζος

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ρίζος, λαϊκός οργανοπαίχτης από το Ποντισμένο Σερρών. Ο εκλιπών που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών, θεωρούνταν δεξιοτέχνης του

μπουζουκιού, ενώ παλαιότερα συνεργάστηκε με τον μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Αγγελόπουλο, ο θάνατος του οποίου, του στοίχισε πολύ, μιας και ήταν κολλητοί.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button