ΔΙΑΦΟΡΑ

Μακελειό στο Βόλο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αδερφό και αδερφή και εξαφανίστηκε.

Το άγριο έγκλημα έγινε στη Μακρινίτσα, το βράδυ της Δευτέρας. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι, μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια ηλικίας 25 – 30 ετών και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το magnesianews, το διπλό φονικό έγινε στις 8 το βράδυ. Ο δράστης μπήκε σε σπίτι που βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, άνδρας και γυναίκα και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην φίλος της νεαρής γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους κατάφερε τις θανατηφόρες μαχαιριές…

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει, ενώ οι σοροί των δύο θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Νεκρός ξαφνικά ο εικαστικός Κορνήλιος Γραμμένος

Έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών εικαστικός Κορνήλιος Γραμμένος. Αιτία θανάτου; Τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Κορνήλιος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1959.

Έπειτα από σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Κολονίας και περιπλανήσεις στην Αμερική, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιταλία, όπου έμεινε για κάποιο διάστημα, εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Το 1988 δημιούργησε το πρώτο «Alien» από χαρτόνι ενώ από αλουμίνιο ήταν τα μόνιμα «Aliens» στην πλατεία Δεξαμενής στην Αθήνα αλλά και στον εξωτερικό χώρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button