ΔΙΑΦΟΡΑ

«Κιβωτός του κόσμου» – Η μητέρα ενός από τους τέσσερις καταγγέλλοντες «σπάει» τη σιωπή της – «Ο 19χρονος είχε πάντα..

Η μητέρα του ενός από τους τέσσερις καταγγέλλοντες που πήγαν στις Αρχές για να πουν τα περιστατικά ασέλγειας και ξυλοδαρμού στην Κιβωτό του Κόσμου, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη.

Η μητέρα αυτή δεν είχε τη δύναμη να πάει να κάνει καταγγελία, ωστόσο κάθε βράδυ προσευχόταν, όπως είπε, να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, οι άνθρωποι εκείνοι που βασάνιζαν τα παιδιά…

«Τα παιδιά ήταν χτυπημένα με φουσκωμένο μάγουλο, με το ένα μάτι μαυρισμένο… Το παιδί μου ήταν μαυρισμένο στο μάγουλο, σαν να είχε στραβώσει το πρόσωπό του από το ξύλο. Κατάλαβα τι γίνεται. Φοβόταν το παιδί μου να το πάρω σπίτι. Έβγαζαν τα παιδιά μέσα στην ημέρα να πάνε για δουλειά και τα κλείδωναν στο δωμάτιο το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Πατέρα Αντώνιο, είπε: «Δεν τον είδα. Μετά που πήρα το παιδί, τον είδα και μου είπε ότι του είπαν πως έφυγε. “Σας λένε ψέματα” του απάντησα. Δεν με πίστεψε. Το παιδί μου πήγαινε συχνά για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο. Είχε λεφτά το παιδί ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση. Έλεγε στον γιο μου ότι τα χρήματα του τα έδινε ο πάτερ. Του είχε αγοράσει ακριβό κινητό και παπούτσια. Κάθε μέρα 50 ευρώ, 200 και 300…».

Δείτε το βίντεο:

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button