ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ

Πέθανε η 39χρονη πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ που τους τελευταίους μήνες είχε προσβληθεί από καρκίνο του στήθους.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε σήμερα τα συγκλονιστικά νέα στο Instagram της Σάρα. Έγραψε: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς.

H ίδια είχε αποκαλύψει πως οι γιατροί της είχαν πει ότι τα Χριστούγεννα του 2020 μπορεί να ήταν τα τελευταία της

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία, σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα.

Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο.

Σηματοδοτούσε τον κόσμο για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και άνεση να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Η ανάρτηση της Σάρα Χάρτινγκ πριν από έναν χρόνο

Πριν από ένα χρόνο, η ίδια η Σάρα Χάρντινγκ είχε αποκαλύψει ότι κάνει χημειοθεραπείες, μετά από μαστεκτομή, ενώ τη φροντίδα της είχε αναλάβει η μητέρα της.

«Γεια σας, ελπίζω να είστε ασφαλείς σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Δεν έχω ποστάρει εδώ και καιρό, σας ευχαριστώ όλους που επικοινωνήσετε για να μάθετε νέα μου, σημαίνει πολλά για εμένα.

Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τι συμβαίνει» έλεγε τον περασμένο Αύγουστο η τραγουδίστρια. «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και εδώ και δυο εβδομάδες έμαθα πως ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση» συνέχιζε η Χάρντινγκ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button