ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Έλληνας ηθοποιός που πέθανε πάνω στη σκηνή ενώ το κοινό τον αποθέωνε

Είπε μερικές από τις πιο γνωστές κι αγαπημένες ατάκες

Τι γελάτε, μωρέ; Τι γελάτε; Ίδιοι κι απαράλλαχτοι είστε!», λέει, απευθυνόμενος στο κοινό, την ώρα που ανοίγει η αυλαία και αστράφτει το φλας. Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει καλά-καλά τη φράση του και σωριάζεται στη σκηνή λιπόθυμος.

Η καρδιά του τον είχε «προδώσει», λίγη ώρα αργότερα θα διαπιστωθεί ο θάνατός του, που παρά τις προσπάθειες των γιατρών είναι αναπόφευκτος. Είναι 23 Δεκεμβρίου του 1963 και o αδόκητος χαμός του χαρισματικού ηθοποιού, επί τω έργω, συγκλονίζει τον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia που συνεργάζονται με το menshouse.gr παρουσιάζουν την ιστορία ενός αγαπημένου ηθοποιού που πέρασε στην αθανασία. Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί.

πηγη menshouse.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button