ΔΙΑΤΡΟΦΗ

“Ράγισαν” καρδιές στην Ξάνθη: Κηδεία αντί γενέθλια για τη 19χρονη που παρασύρθηκε από αστυνομικό

«Είχε πάει να κάνει τη βόλτα με το σκυλάκι της. Ήταν πάντα μες στη χαρά» - Συγκλονίζει ο θείος της 19χρονης

Σήμερα (14/12), ανήμερα των γενεθλίων της, κηδεύεται η νεαρή κοπέλα, ηλικίας 19 ετών, η οποία παρασύρθηκε από όχημα που σκοτώθηκε και εγκαταλείφθηκε από αστυνομικό στην Ξάνθη.

Ο θείος της νεαρής κοπέλας μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζηνα», αποκαλύπτοντας πώς οι γονείς υποπτεύθηκαν ότι κάτι κακό έχει συμβεί με την κόρη τους, αλλά και αναφέροντας πως το άτυχο κορίτσι «ήταν πάντα μες στη χαρά».

«Είχε πάει να κάνει τη βόλτα με το σκυλάκι της. Ήταν πάντα μες στη χαρά»

«Η κοπελίτσα πήγε να κάνει τη βόλτα της με το σκυλάκι, όπως συνηθίζει κάθε βράδυ. Κάποιος περαστικός, από τα παιδιά του χωριού, είδε το σκυλάκι και άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα. Από εκεί άρχισε η όλη διαδικασία. Το σκυλί για να γυρίσει πίσω χωρίς το παιδί, κάτι τρέχει», σημείωσε αρχικά.

«Γιατί πήραν τηλέφωνο τη μαμά και τον μπαμπά και τους είπαν ότι το σκυλί είναι έξω και περιμένει μόνο του. Αυτοί κάτι υποπτεύθηκαν, σηκώθηκαν και έτρεξαν για να βρουν το παιδί. Παίρνοντας στο τηλέφωνό της και το βρήκαν μέσα στο χωράφι, που χτυπούσε.

Είχε σοβαρό σκοπό (σ.σ. σε ερώτηση αν ετοιμαζόταν να παντρευτεί). Ήταν ένα παιδί που ήταν μες στη χαρά, όποτε το βλέπαμε», αποκάλυψε στη συνέχεια.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button