ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρομακτικό τροχαίο στην Χώρα με πούλμαν – Έχουμε νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Άσπρου, στο Κιλκίς, όταν λεωφορείο με Σέρβικες πινακίδες, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και τα 4 άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eidisis.gr, τα αυτοκίνητα κινούνταν προς το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Λίγο μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με το ένα ΙΧ άλλο ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πρώτο εμπλεκόμενο, στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα με ένα παιδάκι που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν τραυματίστηκαν.

Μιλώντας στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε ότι υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής (στο σημείο βρίσκονται 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα), ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις τους τουλάχιστον δύο επιβάτες από το ένα όχημα.

Μετά τη σύγκρουση το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με επτά οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Την μεταφορά των επιβατών του λεωφορείου προσφέρθηκε να κάνει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Ο Τραγικός απολογισμός είναι μέχρι τώρα 3 νεκροί επιβάτες απο το αυτοκίνητο και 25 τραυματίες απο το λεωφορείο.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button