ΔΙΑΦΟΡΑ

«Σαν να μου έριξαν βιτριόλι, ο πόνος δεν περιγράφεται» – Σοκάρει γυναίκα που έπεσε θύμα μωβ μέδουσας

«Ο πόνος δεν περιγράφεται» αναφέρει γυναίκα που ένιωσε το τσίμπημα της μωβ μέδουσας σε παραλία των Μεγάρων. «Ήταν σαν να μου έριξαν βιτριόλι» ανέφερε γυναίκα που την τσίμπησε μωβ μέδουσα στην παραλία Πάχη Μεγάρων.

«Ήρθε και κόλλησε πάνω μου. Έκανε ένα σημάδι πολύ μεγάλο. Ακόμα ο πόνος από την περασμένη Κυριακή ακόμα υπάρχει. Κάποιος που δεν το ξέρει θα νομίζει ότι έχω κάνει τατουάζ μέδουσας. Δεν μπορείς να περιγράψεις τον πόνο, το κάψιμο που έχεις» σημείωσε η Ευαγγελία .Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ακόμα πως «Με έτσουζε πάρα πολύ λες και μου έριξαν βιτριόλι, τέτοιο κάψιμο ένιωσα. Μέσα μου έβραζε το δέρμα μου όλο» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button