ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η ζωή δεν σε ρωτάει»: “έφυγε” νωρίς στα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου

Θλίψη για την Άντζελα Γκερέκου, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Όπως αποκάλυψε, μέσω πρόσφατης ανάρτησής της στο Instagram, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή ένα παλικάρι, παιδί καλής της φίλης. Πρόκειται για τον γιο του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Αναστασίου Ανδρεάκου και της συζύγου του, Αθηνάς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 41 ετών.

Σύμφωνα με το lakonikos.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα και ο θάνατός του αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία έγινε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην Αρεόπολη και την Πέμπτη η Άντζελα Γκερέκου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τις δύσκολες ώρες που βιώνει εκείνη και τα φιλικά της πρόσωπα.

«Το περασμένο χαρούμενο καλοκαίρι στην Μάνη με την αγαπημένη μου Μανιάτισσα, Αθηνά Ανδρεάκου και όλη την αξιολάτρευτη παρέα της! Σήμερα πρέπει να την παρηγορήσω για τον απαρηγόρητο πόνο της. Την ξαφνική απώλεια του λεβέντη της. Η ζωή δεν σε ρωτάει… Σιωπή Αγάπη κ Προσευχή γενναία μου Αθηνά, για σένα τον Δήμαρχο κ όλη την οικογένεια σας. Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του στο φως και στην γαλήνη. Πίστη, Ελπίδα κ Κουράγιο! », έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και τα συλλυπητήρια τους.

πηγη olagiatingunaika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button