ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλόνισε ο πατέρας της Φραντζέσκας στη συναυλία για τη μνήμη όσων σκοτώθηκαν στα Τέμπη: Ερμήνευσε το τραγούδι της

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» είπε, σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδιά και κοίταξε τον ουρανό.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (17/5) η συναυλία που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Παρόντες στη βραδιά που διοργανώθηκε από τον πατέρα της άτυχης Φραντζέσκας Μπέζα, ήταν οι συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους αλλά και οικογένειες τραυματιών.

Ο πατέρας της Φραντζέσκας, του κοριτσιού με την αγγελική φωνή που πέθανε κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι που είχε συνθέσει η 20χρονη κοπέλα και κόρη του.

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» ήταν τα λόγια που είπε ο πατέρας της 20χρονης όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (18/5) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Στο τέλος της ερμηνείας του σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδιά και κοίταξε ψηλά στον ουρανό, σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον κλειστό πολυχώρο του Μύλου και συμμετείχαν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

 

Πηγη newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button