ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια έγκυος γυναίκα αγνόησε τις συμβουλές του γιατρού να κάνει έκτρωση… 20 χρόνια αργότερα δημοσιεύει αυτό!

Δείτε την φωτογραφία 20 χρόνια μετά!

Δεν ήταν έγκυος ούτε σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε πέντε μωρά! Είναι κάτι σπάνιο να συμβεί, αλλά για την Σούζαν έγινε πραγματικότητα. Η 28χρονη τότε μητέρα, συμβουλεύτηκε από τον γιατρό της να ματαιώσει την εγκυμοσύνη, και να κάνει επιλεκτική έκτρωση, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Δείτε την φωτογραφία 20 χρόνια μετά!

Αλλά τι είναι μια επιλεκτική έκτρωση; Είναι μια μορφή θεραπευτικής έκτρωσης. Ένα ή περισσότερα έμβρυα αφαιρούνται για να αυξήσουν την πιθανότητα επιβίωσης για τα υπόλοιπα. Η επιλεκτική άμβλωση χωρίς ιατρικούς λόγους που βασίζονται μόνο στο φύλο είναι παράνομη.

Η Σούζαν αρνήθηκε να το κάνει χωρίς δισταγμό και οδηγήθηκε σε ειδικό. Ωστόσο, πήρε την ίδια συμβουλή: να συνεχίσει την εγκυμοσύνη με μερικά από τα έμβρυα. Η Σούζαν και ο σύζυγός της επέμειναν στην επιλογή τους και δεν θα το μετάνιωναν αργότερα.

20 χρόνια αργότερα, η Σούζαν δεν έχει καμία απογοήτευση για την απόφασή της. Δεν υπήρξαν επιπλοκές κατά τη γέννηση και μέχρι τώρα όλα τα παιδιά της έχουν περάσει τις εξετάσεις τους ταυτόχρονα. Η μητέρα τους είναι πολύ υπερήφανη και δημοσιεύσει μια φωτογραφία των πέντε (αποφοίτων) παιδιών της στο Facebook.

«Κοιτάζοντας την απόφαση μου 20 χρόνια αργότερα, δεν λυπάμαι καθόλου. Δεν θα ήμουν σε θέση να ζήσω χωρίς κανέναν από αυτούς ». Αφού όλοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, τρεις από αυτούς προσχώρησαν στο στρατό για να υπηρετήσουν τη χώρα τους και δύο ακολουθούν ιατρική καριέρα.

“Σήμερα, είναι ενθουσιώδεις ενήλικες που κάνουν αυτόν τον κόσμο καλύτερο. Ήταν η επιλογή μου να σώσω τη ζωή τους και τώρα είναι η επιλογή τους να σώσουν τις ζωές των άλλων ».

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button