ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ – Νεκρός στα 48 του ο αστυνομικός Αλέξανδρος Αλτάνης

Σε ηλικία 48 ετών απεβίωσε ο αστυνομικός Αλέξανδρος Αλτάνης. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας στην οποία αναφέρονται:

«Με λύπη και βαθιά οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο συνάδελφος ΑΛΤΑΝΗΣ Αλέξανδρος, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, έχασε πριν λίγη ώρα τη μάχη με τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο, σε ηλικία 48 ετών. Καλό ταξίδι φίλε »

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο σήμερα στις 12:00.

Ηράκλειο: Αργούσε να επιστρέψει και τον βρήκαν νεκρό στο χωράφι

Ένα δυσάρεστο περιστατικό καταγράφηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (20/1) στο Ηράκλειο με έναν άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti πρόκειται για έναν 66χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή των Αθανάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 66χρονος είχε πάει πιθανότατα για αγροτικές εργασίες ωστόσο αργούσε να επιστρέψει κι έτσι προκλήθηκε ανησυχία στους οικείους του.

Λίγη ώρα αργότερα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και ο γιατρός του ΕKΑΒ που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του ο οποίος πιθανότατα επήλθε από παθολογικά αίτια.

Από την αστυνομία έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button