ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία χθές στον Αλμυρό – Πήγε επίσκεψη σε συγγενείς της και έπεσε νεκρή στο σαλόνι

Πέθανε ξαφνικά, σε σπίτι συγγενών, όπου βρισκόταν χθες βράδυ μια 65χρονη υπήκοος Αλβανίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη γυναίκα, βρίσκονταν σε σπίτι συγγενικών της προσώπων στον Αλμυρό και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 10 περίπου το βράδυ, ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και κατέπεσε στο έδαφος.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού με γιατρό, όπου διαπίστωσε το θάνατό της. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

ΣΟΚ – Νεκρός ο γνωστός κομμωτής Δημήτρης Νικολόπουλος

Έφυγε χθές απο τη ζωή στο Νοσοκομείο Τρικάλων από επιπλοκές του κορονοϊού ο γνωστός κομμωτής Δημήτρης Νικολόπουλος.

Ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Τρικάλων αν και πλήρως εμβολιασμένος νόσησε από και τις τελευταίες μέρες κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Κατέληξε από επιπλοκές της νόσου αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button