ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε βρέφος 5,5 μηνών με κορωνοϊό

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε βρέφος 5,5 μηνών με κορωνοϊό

Βρέφος 5.5 μηνών που νοσούσε με κορωνοϊό κατέληξε σε νοσοκομείο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το Σάββατο, όπου κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του, όμως μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

 

Πηγή: www.skai.gr

Θρήνος στη Ναύπακτο: Πέθανε ξαφνικά 38χρονος μηχανικός αεροσκαφών μπροστά στη σύντροφό του

Την ζωή του έχασε το βράδυ του Σαββάτου ο 38χρονος Θύμιος Μαυρέλης, εντελώς ξαφνικά μπροστά στην σύντροφό του. Ο νεαρός μηχανικός αεροσκαφών με την αρραβωνιαστικιά του βρίσκονταν στα Γιάννενα, όταν ξαφνικα κατέρρευσε δίπλα της.

Έπαθε ανακοπή καρδιάς

Παρά τις προσπάθειες και την γρήγορη μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, ο μηχανικός έφυγε από τη ζωή. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν και η τραγική είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον τόπο καταγωγής του, τη Ναύπακτο. Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Ο εκλιπών ήταν μηχανικός της πολεμικής αεροπορίας, αλλά ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν χρόνια, τον ανάγκασε να βγει αρκετά νωρίς σε σύνταξη. Διέμενε στην Ναύπακτο, στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου και βρισκόταν στα Γιάννενα, καθώς από εκεί κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του. Σύμφωνα με το npress.gr, η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο Ξηροπήγαδο, στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button