ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο 39χρονος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Νεκρός ο 39χρονος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Η είδηση έσκασε νωρίς το μεσημερι και είχε ως βάση της τη Λάρισα. Ο οδηγός της μηχανής βρήκε φρικτό θανατο μιας και μετα την σύγκρουση διαμελίστηκε.

Πρόκειται για τον 39χρονο αρχιτέκτονα Αδάμ – Κωνσταντίνο – Κωνσταντίνου, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κοντά στον κυκλικό κόμβο της ΔΕΥΑΛ.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει αύριο, στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο.

Νεκρή γυναίκα που χτυπήθηκε από κεραυνό πριν από λίγο στη Σκόπελο

Μία ανείπωτη τραγωδία συνέβη σήμερα, πριν από λίγο, στην Σκόπελο καθώς κεραυνός χτύπησε και σκότωσε γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεραυνός έπεσε κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου σήμερα το πρωί και χτύπησε μια γυναίκα, ηλικίας 52 ετών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά και την Εισαγγελία Βόλου.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button