ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Τριαντάφυλλος Ξηρός

Έφυγε από την ζωή ο παπα – Τριαντάφυλλος Ξηρός, ο πατέρας του Χριστόδουλου και Σάββα Ξηρού οι οποίοι εκτίουν τις ποινές τους στην φυλακή για την συμμετοχή τους στην «17 Νοέμβρη».

Σύμφωνα με τη«zougla» τα δύο αδέλφια ζήτησαν να παραστούν στην κηδεία του πατέρα τους. Με βάση τα δεδομένα για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους, τα αδέλφια θα πρέπει να συνοδεύονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Τα δύο αδέλφια αρνήθηκαν να παραστούν στην κηδεία με συνοδεία από τα ΕΚΑΜ διότι δεν επιθυμούσαν να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην παραπάνω διαδικασία.

Ο παπά-Τριαντάφυλλος Ξηρός, είχε καταγωγή από την Ικαρία, υπηρέτησε πιστά την Εκκλησία, όχι μόνο στον τόπο της καταγωγής του, αλλά και στην Φλώρινα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Ήταν πατέρας δέκα παιδιών, έξι αγoριών και τεσσάρων κοριτσιών.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button