ΔΙΑΦΟΡΑ

Άκoυγαν Αvατριχιαστικούς Ήχoυς Πiσω Από Την Πόρτα: Όταν Mπήκαν Mέσα, Τoυς «Kόπηκε» η Avάσα Με AΥΤO Πoυ Εiδαν

Άκoυγαν Αvατριχιαστικούς Ήχoυς Πiσω Από Την Πόρτα: Όταν Mπήκαν Mέσα, Τoυς «Kόπηκε» η Avάσα Με AΥΤO Πoυ Εiδαν

Τι είδαν τελικά πίσω από την πόρτα; Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν απίστευτα τραγικές. Οι διασώστες τα απομάκρυναν και τους πρόσφεραν φροντίδα αμέσως. Όλα ξεκίνησαν σε ένα σπίτι στην επαρχία του…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Τι είδαν τελικά πίσω από την πόρτα; Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν απίστευτα τραγικές. Οι διασώστες τα απομάκρυναν και τους πρόσφεραν φροντίδα αμέσως.

Οι συνθήκες διαβίωσης -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- ήταν παραπάνω από τραγικές, με τα ζώα να μην έχουν καν νερό, να υπάρχουν παντού ακαθαρσίες και να ζευγαρώνουν συνεχώς μεταξύ τους. Σε ένα σπίτι στην επαρχία Gallia του Οχάιο, ζούσαν τρία άλογα και 66 σκυλιά. Ήταν αναπόφευκτο να γεννιούνται συνέχεια κουτάβια και τα περισσότερα ζώα να είναι άρρωστα.

Οι λεπτομέρειες για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού είναι άγνωστες, αλλά η συλλογή τόσων ζώων θεωρείται παθητική κακοποίηση και είναι ένδειξη ψυχολογικής διαταραχής. Οι διασώστες της αμερικάνικης φιλοζωικής οργάνωσης Humane Society απομάκρυναν με ασφάλεια όλα τα ζώα και τους πρόσφεραν την απαραίτητη φροντίδα.

Αναμφίβολα, θα ήταν ψυχοφθόρο για τους διασώστες να δουν τέτοιες συνθήκες για τα ζώα που ζούσαν σε αυτό το σπίτι…

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με την συγκινητική τους διάσωση:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button