ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα Τραγωδία: Βρήκε την 27χρονη αδερφή της κρεμασμένη στο μπάνιο

Σοκάρει την Κρήτη η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τρίτης (22.12.2020) στην Αλικαρνασσό. Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη, μέσα στο σπίτι της.

Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Κρήτη αποκαλύφθηκε όταν η αδερφή της 27χρονης την αναζήτησε στο σπίτι της, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Όταν μπήκε στο σπίτι, βρήκε την 27χρονη κρεμασμένη στο μπάνιο με μια ζώνη, σύμφωνα με το creta24.gr.

Αμέσως, η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Η 27χρονη δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

 Νεκρός Ανθυπασπιστής στον Έβρο

Σύμφωνα με τις έως τώρα (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες , πρόκειται για ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Διαβιβάσεων, ο οποίος υπηρετούσε στον 3ο ΛΔΒ στην Καβύλη Έβρου, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Μάλιστα ο στρατιωτικός βρισκόταν σε άδεια. Ο άτυχος άντρας, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button