ΔΙΑΦΟΡΑ

Με αυτό το τέχνασμα τα τηγάνια σας θα είναι σαν καινούργια! Εντυπωσιακό! !

Όλες οι νοικοκυρές γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να καθαρίζεις τα υπολείμματα και την βρωμιά που έχουν τα κουζινικά μας σκεύη. Ένα τηγάνι η ένα ταψί είναι δύσκολο να καθαριστεί αν έχει καεί και  το πιο πιθανόν είναι να ψάξουμε για νέο σκεύος. Έχουμε δοκιμάσει εκατοντάδες τρόπους προκειμένου να διατηρήσουμε τα κουζινικά μας σκεύη σε άριστη κατάσταση αλλά μάταια κάποια στιγμή τα παρατάμε. Ειλικρινά ποιος έχει τον χρόνο να τρίβει με της ώρες ; Νομίζω κανείς δεν έχει την όρεξη να κάνει αυτό το πράγμα με τις ώρες. Στο παρακάτω βίντεο όμως θα μάθουμε μερικά τεχνάσματα που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα τηγάνια μας θα μοιάζουν σαν καινούργια.

Σε αυτό το φοβερό βίντεο θα μάθουμε πως μπορούμε να καθαρίζουμε τα πήλινα και τα μεταλλικά μας σκεύη χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους.

Δείτε το βίντεο :

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button