ΔΙΑΦΟΡΑ

«Εσύ έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές της ανθρωπότητας»: Η συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

Ένα συγκινητικό ποστ έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καίτη Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη. Ο σπουδαίος κωμικός, αν βρισκόταν στη ζωή, θα γινόταν στις 27 Φεβρουαρίου 71 ετών. Η ηθοποιός, με την οποία συνεργάστηκαν σε πολλές ταινίες, δεν τον ξέχασε.

Ο σπουδαίος κωμικός ηθοποιός απεβίωσε το 2017 στα 66 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό κινηματογράφο. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στην οποία ήταν μεταμφιεσμένοι σε ηλικιωμένους έγραψε:

«Συζητούσαμε για τα γεράματά μας….ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία. Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ’ ένα δωμάτιό για να γελάσουμε, ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά.

Σηκώθηκες ξαφνικά όρθιος, άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα σε επισκεπτόμουν σπίτι σου στα 85.

Γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε…. Και…. δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά… εσύ έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές -όχι τις δικές μου- της ανθρωπότητας.

Δεν ξέρω αν “γλίτωσες” απ’ όλα αυτά τα δεινά.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει…. και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις.

Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου….

Θα “σου γραψω” κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά….».

[znews.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button