ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Θρασύβουλος από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Πέθανε ο Θρασύβουλος από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός που μεταξύ άλλων τον είχαμε δει να παίζει και στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης να υποδύεται τον θρασύβουλο.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Γιωτόπουλο που έφυγε χθες από την ζωή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε γνωστή και την είδηση ότι πέθανε ένας ακόμα ηθοποιός, ο Χρήστος Ανστασόπουλος.

“Δυστυχώς με πληροφόρησαν οτι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι απο τα παλαιότερα μελη μας του Τασεη έφυγαν απο την ζωή χτες και σημερα…

Ο αγαπημένος μας Μπαμπης Γιωτόπουλος για πολλα χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεατρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που ειχε ξεκινήσει στα μπουλουκια..

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπάσει….Θα ετοιμασουμε αφιερωματα για τους καλους μας συναδελφους….

Η φωτο απο το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιερωμα στον Μπαμπη μας” έγραψε στο ποστ που έκανε ο Μπιμπίλας. Θλίψη έφερε ωστόσο και ένας ακόμα θάνατος που έγινε γνωστός χθες

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button