ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό το κοριτσάκι είναι μόνιμα συνδεδεμένο με μια φιάλη οξυγόνου. Το σημαντικότερο όμως είναι αυτό που κάνει ο αχώριστος φίλος της

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τη φιλία και την υπερπροστατευτικότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα στα παιδιά και τα ζώα. Κι όμως, όσα κι αν ξέρουμε, συνέχεια κάτι θα μαθαίνουμε που θα μας ξαφνιάζει, γεμίζοντας μας θαυμασμό και δέος για τα γλυκύτατα τετράποδα.

Αυτό το μικρό Goldendoodle είναι ο καλύτερος φίλος κι ο φύλακας άγγελος ενός τρίχρονου κοριτσιού. Τη βοηθάει να κουβαλά τη φιάλη οξυγόνου που την κρατάει στη ζωή!  Ο κύριος Gibbs έχει εκπαιδευτεί να φροντίζει τη μικρή του φίλη. Την ακολουθεί παντού και τη διδάσκει να είναι το άτακτο και ζωηρό παιδί που πρέπει να είναι!

Η Alida, η οποία διαγνώστηκε με νευροενδοκρινική υπερπλασία της παιδικής ηλικίας (NEHI) δεν είναι σε θέση να αναπνεύσει δίχως συσκευή οξυγόνου. Πολύ νωρίς, οι γονείς της διαπίστωσαν τη δυσκολία που θα είχε το παιδί στο να ζήσει φυσιολογικά μεταφέροντας αυτό το βαρύ εξοπλισμό που την κρατά υγιή. Έχοντας μεγάλη πίστη στη δύναμη των σκύλων γενικά και του κυρίου Gibbs ειδικότερα, δε δίστασαν να μετακομίσουν 2.000 μίλια, από τη Γιούτα στη Louisville, ώστε η κόρη τους και το σκυλάκι να είναι μαζί.

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε αυτά τα δύο πλάσματα, είναι μοναδική. Φροντίζει ο ένας τον άλλο και μας κάνουν να ζηλεύουμε την αγάπη που μοιράζονται. Μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, θα σας κάνει να νιώσετε κι εσείς το ίδιο!

 

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button